Wed to Thu

Tumben banget nih gw belum mau tidur. Padahal biasanya jam segini mata udah kriyep-kriyep nggak bisa diajak kompromi. Well, I was having a lot of thoughts moments ago. Tried to break it all down one by one, but it still keeps some things hanging. Hehe gw rasa ini karena efek dari pembicaraan dengan beberapa orang dan kejadian beberapa bulan belakangan. I was just home from hanging out with a friend. She brought her new boyfriend but still hanging the old one. Whoaaa agak bikin ngedrop sih. Well, call me old fashion, but to see something not in the right place and the right time is too hard for me 😯 Another friend just told me another story at our lunch time. And it made me think about the future a lot. Masalah yang sebenernya bukan urusan gw, but I had to listen to it no matter what. Masalah yang menyangkut komitmen menurut gw adalah bukan masalah biasa. Karena ya, sependapat sama si empunya masalah ini, komitmen itu sangat krusial dan penting sekali. Contohnya, komitmen kapan gw dinikahi.. EEAAAK, becanda kok 🙂

Today I dedicated myself thinking about the future a lot. What I really want and how to implement it. What I am going to do and how to maintain it. Sebenernya sih bukan hal yang mengganggu pikiran banget, but somehow we need to take a look on the other side. Arrrggghh, auk ah gelap 🙄

Good night, good people 😆

5 thoughts on “Wed to Thu”

  1. mungkin karena umur juga udah bicara *alias nggak muda lagi* jadi pikiran soal masa depan mulai mengawang-awang di depan mata. wajar kok, dinikmatin aja 😆

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s