Meilleur Ami

“Best friends are like mother to me. No matter how fucked up I am, I know they’re always be there through thick and thin. They’re calming, soothing, even making you laugh with their best jokes.”

― Me 

Quote sotoy yang baru aja saya bikin from the very bottom of my heart. Di saat saya lagi ngerengek-rengek sakit kayak sekarang, di saat orang terdekat sedang mengejar cita-citanya, di saat saya lagi mengalami momen buruk dan juga memalukan, the best friends are always there.

Me: “Cun, biarpun muka gw nggak enak dan joroknya kayak babi, lo masih mau temenan ama gw kan?”

BF: “Nggak ngaruh. Kan gw sayang ama lo, Nad.. 😆 “

4 thoughts on “Meilleur Ami”

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s