Sleeping Trouble Always Leads To Something

Belum bisa tidur. Hal itu yang menjadi masalah buat gw di malam menjelang pergantian hari ini. Padahal kan besok hari pertama masuk kantor setelah libur Idul Fitri. I can’t blame myself for sleeping like pigs this afternoon makanya mata jadi terang benderang begini. Tiba-tiba jadi keingetan sesuatu. I always try to write something when I can’t sleep. Even better, have a chat with people. And when I do that, I always get something to write about. Hahaha this is so funny, whatever I do or experience, it always leads me to writing. Apakah ini bakat, passion, atau hanya iseng semata? 🙂

Laporan pandangan mata malam ini terpaku pada Bapak yang sedang mendengkur di depan gw, dengan televisi yang masih menayangkan promosi terapi kesehatan. He looks so tired karena dari hari pertama Idul Fitri sampai dengan hari ini, kami tidak berhenti mengunjungi sanak saudara. Ibu gw sudah terlelap terlebih dahulu setelah kedatangan tamu beberapa jam yang lalu. My iTunes keeps playing those same old songs, I haven’t downloaded any new vibes. Can anyone suggest me any good tunes? 🙂 Well, I must say I’m not ready yet for work tomorrow. Tapi kerjaan gw yang ter-pending sebelum hari raya sudah menunggu. For the sake of my personal leave I’ll take in the early September, I have to finish those things 🙂 Oh I found a very nice new coffee shop around my neighborhood this afternoon, would love to make a visit next weekend insya Allah. And I’ve planned some small things too, hehe semoga semuanya berjalan lancar, amin.

And I found something cute in my Pinterest timeline. It’s called “30 Days Journal Prompt To Learn More About Yourself”. Sepertinya challenge ini layak dicoba 🙂

Now I still can’t sleep, guess I’m going to drown myself on my current reading. Good night 🙂

2 Comments

  1. aaaaaakkkkkkk challengenya sepertinya seruuuuuhhhh..

    btw, agak2 gimannnnnaaaaa gt Nad pake subjek org pertama dgn ‘aku’…

    *pegang2lehersambiltebarbungaalaemoticonmoonnyaline

    akhir2 ini gw klo tidur mimpinya ngga enakin hati Nad, jd g mulus NIH boboknya…
    *kokjadicurhat

    well,, semoga bisa bobok cantik malam ini yah NAd,
    tak sabar menunggu edisi2 selanjutnyah…

    goodnight… 😉

    1. Hahaha iyak najis yah gw ngomongnya pake aku. Tapi harus dibiasain laaaaah 😆

      Waaaaah mimpi apaan dep? Mimpi jorok yak? 😆

      Yes, I’m going to have a beautiful sleep tonight.

      Good night to you too 🙂

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s